16 Aralık 2010 Perşembe

Sonuç?

Sabaha 21 aylık veletin koltuğa bir golon su boşaltmasıyla başla, ileriki dakikalarda ütünün su akıtması eşliğinde atan sigortaları onarıp, ardından tekrar ütüyü fişe taktığında giden telefon bağlantısından sıçtığını anlayıp, üzerine bir de yanmış uydu alıcısını ekle.

Bitmedii! Bunların üzerine dün yapılmış iki aşının yan etkisinden dolayı bol huzursuz ağlama hallerini, yardım etmeye çalışan kadıncağızın suratına kapı çarpma alıştırmalarını, üzerine yemek, yine ve yeniden su, koltuk ayak aparatına birkaç damla süt (lacivert belirtilir), köpek müsvettesinin beyazlı kısımda bıraktığı kahverengimsi ve yağlı, koyu renklerde ise silme tüy yamalarını, saniyenin binde birine denk gelen bir zamanda mutfak tezgahına tırmanıp oradan da buzdolabına yapıştırılmış gerekli numaralarını çekiştirme çalışmalarını, üzerine çıkıp oturduğu masadaki kalemleri ve kağıtları binbeşyüz elli kez dağıtmasını ve arkadan sürekli bir dağınıklık toplama hallerini koy.

Yine bitmedi, bir de adet görme psikolojisi ile bu tüm olanların karesini çarp.

Bu arada yemek ne yapılacak diye düşün, ortalığı makinaya illa ki vur, yetmedi yerleri sil ama aynı anda ufaklığı mutlu etmeyi düşün, her yere yetemediğin için kız şimdi birde bakim kendine!

Eşittir, ağızda çiçek kafada huni.

Ütüye bakıldı, fatiha, uydu alıcısı mefta, bu akşama kadar özlemle beklenen ve videoya alınıp ancak izlenebilen Türkan'a veda...

4 yorum:

Ergen annesi dedi ki...

Geçmiş olsun.Ammman elektrik kontağına dikkat.

evinkedisi dedi ki...

Hala uydu alıcısına ne olduğunu bilmiyoruz, eski adamı bulamadık teli sürekli kapalı :( Hastalıklar devam...Ben anlamadım gitti, sağolasın Melike. Ha bu arada ütü gitti canım, aman aman hele de su ve elektrik!

miso dedi ki...

evinkedisicim

her şey yolunda ama kimseye uğrayıp bir şey okuyamıyorum. 20 ocak'a kadar da böyle gidecek. Özür :((

öpyorum seni
çok sağol yokladığın için
bebeleri öper koklarım :)

marruu

evinkedisi dedi ki...

Miso'cum;

Teşekkür ederim yazıp ses verdiğin için. Kolay gelsin ve 20 sinden sonra daha çok yazışmak ümidiyle diyelim bakalım...