4 Mart 2010 Perşembe

Hüttürdüklerimizden misiniz?

Yahu bir Allah'ın kulu yok mudur Hüthüt kuşuna link veren?! Buradan direkt girildiğinde blokajlı! Hay Allah'ım Yarabbim ya! Nefret ediyorum bu blokajlama ve "Senin yerine ben düşündürüm, okurum ve karar veriririm ki o bilgi veya yazı, görüntü senin için kötüdür." mantığından.

İnternet herşeyin özgürce yazıldığı ortam olmalıdır, yok Atatürk'e hakaretmiş, yok dine küfürmüş bilmemne, sana ne kardeşim, sen keyfimin kahyası mısın?! İstediğimi okurum, beğendiğimi beğenirim, beğenmediğimi bırakırım, tövbe tövbeeeee!

7 yorum:

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

benim blogrollda var
bayılıyorum ben de :)

Fifi Croissant dedi ki...

Bloklu mu? E ben girip okuyabiliyorum? (Linklerimde de var)

Açalya dedi ki...

giremiyor musun harbiden? bizim bloglardan da mi giremiyorsun ona? halla hallaaa. cok sasirdim harbi engelliyorlar mi Tuyrkiye`den girilmesini bu bloga?

banu dedi ki...

Evinkedisi... doğru mu anladım? oradan erişilemiyor mu Elif'in bloguna... Akıl fikir versin bunlara... Google Reader'dan okumayı denedin mi?

evinkedisi dedi ki...

Arkadaşlar yorumların hepsine teşekkür ediyorum, herbirinizin bloğundan takip ettiklerinizin listesine girmiş olmama rağmen ya ben göremiyorum, ya isim farklı :( Bu ne biçim bir iştir anlamadım.

balanne dedi ki...

yAŞASIN yazmışsın..Hep yaz yahu..ve afiyet olsun..

evinkedisi dedi ki...

Bazı bloggerların blogroll'larından gördüm ve hemen en son yazığı yazıya istinaden atladım, sonuç?! Hala blokajlı ve hala!!! Yahu inanılası bir durum değil acaba hüt hüt kuşunun yani yalnızca kuş olarak Arapça versiyonunda mı bir suç var :PPP