21 Kasım 2008 Cuma

Mor Koyuuuunnnn!

Ben de resim yaparım ama hayatımda pastel boyayı bu kadar şeker, renkleri bu kadar güzel kullanan birini görmedim. Her yapılan resim lokum tadında olabilir mi? Korkarım ilerde bloğumun sağ kısmı ( şablona göre sol da olabilir ;) ) bu kızın resim galerisine dönüşecek. Ve bence harika olacak.

Mor Koyun bana Beşiktaş Koleji'nde öğretmenlik yaparken bir yandan seramik kursuna gidip, bir yandan yazarlık yapıp, diğer yandan Boğaziçi Üniversitesi'ni üç senede bitiren birini hatırlattı hep. O'nun da evine giderdik ve aklım çıkardı yarattığı değerlerden. Ve özellikle samimiyetinden.

Buradan, bloğuna her geldiğimde içimi sevinç doldurduğu, rengarenk dünyasına bizi de konuk ettiği için çoook teşekkür etmek istedim Mor Koyun kızımıza :) Herşey gönlünce olsun, bloğu bol bol renkle dolsun.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok kıskanıyorum, her hangi bir sanat dalın da kendi yorumuyla birşeyler yapanı....Valla yok benden hiçbirşey çıkmıyor.. Bende tebrik ederim morkoyunu birde seni evinkedisi, 10 parmağında 10 marifet...

evinkedisi dedi ki...

Efendim, Aslan burcuna verin gazını, alın canını demiş atalarımız :))

Yok yahu, şu aralar yazdığım ve bizim adamın dediği gibi bebeğe geçici evlik! yapmaktan başka pek bir işe yaramıyorum. Kendimi hovardaya çıkmış biri gibi hissediyorum. Hele de ister istemez haraketler ve denge noktası değişince...Kakılmış gibi bir oturma ve kalkma halleri...Allah kurtarsın anacım ne diyim?!

Teşekkür ederim bu arada ;)