6 Şubat 2013 Çarşamba

Dokunulmazlar...

İnternet'in benim hayatıma kattığı en güzel şey nedir biliyor musunuz?

Yazabilen, okuyabilen ve paylaşan kesimin, toplumun üzerinde dokunulmayan bir yerde durması bu devride cidden kapanmıştır.

Eskiden derdik hani "Aaa aynı senden benden biri gibi!" Sanki o yazan, yazılarını okuduğumuz insanlar tuvalete bile gitmez, yemek yemez ve gaz çıkartmaz, aşık olmaz falan gibi gelirdi.

Şimdi görüyoruz ki, insanlar da aynen hani nasıl arkadaş grubunuz olur, orada fikirleriyle görüşleriyle ve hayata bakış açısıyla bir yerdesinizdir, burada da aynı...Belli bir süre sonra inanın en azından kendi adıma diyebilirim ki ortak paylaşım alanlarında en fazla üreten, ürettiğini paylaşan, okuyan ve yazan, ses verenlerle yoluma devam ettiğim için çok mutluyum.

Yani bugün bunu yazmak istedim ;) İyi ki varsınız demek için... 

4 yorum:

Nilly dedi ki...

Selam evin kedisi, kimsin merak ettim, elma dersem cikar misin? :-)

evinkedisi dedi ki...

Merak etiğin için teşekkürler ama burada Evinkedisi olmaktan memnunum, hem ne fark eder ki kim olduğumuz, yazdıklarımız kendimizi ifade edişlerimizin dışında ;) Sevgiler...

Sardunya dedi ki...

Sen de iyi ki varsın ve yazıyorsun. Bazen imkan olsa Temel gibi ben de monitör üzerinde yazdığın satırların altını çizmek istiyorum. Hastasıyım sansürsüz yazılarının!

evinkedisi dedi ki...

Teşekkür ederim :) You made my day derler, aynen ondan, cidden...