7 Mart 2011 Pazartesi

Taşınma Telaşı ile Gelen Yeni Keşifler

Biliyorsunuz ben Arap Emirlikleri'nde yaşadığım için ancak Türkiye'den gelen haberlerle bir şeyler anlayabiliyorum fakat bir arkadaş blogspot açıldı, bir diğeri gidip geliyor dedi.Kafam çok karışık, durumlar malum yazmaya gerek yok fakat açılınca bir ses verin derim.

Buradaki yazıların hepsini wordpress'e geçirdim. Bir de Twitter'da hesap açtım, bundan sonra olabilecek kapatmalara karşı en azından bir bilgi akışı sağlanmalı diye düşündüm, bilmem yanılıyor muyum?

Twitter'ın konsepti bir şeyler üreten ve kişiselliği barındırmayan türden, blogger olarak oraya bir bakın ve bloğunuzun adına bir hesap açın derim.

Kolay gelsin ve umarım ki bu tip sorunlar bir daha yaşanmaz (Bu temenniye kendim inanmasam da bir sonuç cümlesi lazım şimdi ya ondan :P)

4 yorum:

evinkedisi dedi ki...

Kendi yorumumu kendim yapayım, şu an Türkiye Tekirdağ'dan birisi bana ulaşabiliyorsa yani ikimiz aynı anda online isek açılmış demektir.

Berceste dedi ki...

IP ayarlarini degistirip ulasabiliyoruz Blogger'a Pisicigim! Yeni yazilar biraz zor okunuyor benim gozlere gore...

balanne melike dedi ki...

tweeter açık demek balannem olarak bende ordayım demiştim dimi daha önce? bu arada blogpotların açılmasına çok sevimdim:))

evinkedisi dedi ki...

Balannem tekrar bakayım ama ben seni izlemeye aldım gibi hatırlıyorum da ben oranın mantığını pek sevemedim, aslında kısa yorumlar için güzel ama diyalog yok yahu :( O da bizi bozar de mi :P