12 Ocak 2010 Salı

Manikür, Pedikür, Kıl ve Tüy...

Hayatımda ilk defa, güleceksiniz belki ama evet öyle, ellerime Fransız manikürü yaptırdım şekerim :)))

Bu, kadınların oralarını buralarını aldırdıkları mekanlara erkek arkadaşların ya da kocaların bir kısmı gelse yemin ediyorum donunu bırakıp kaçar. Neden mi? Gayet basit çünkü mesela kapıdan içeri bir kadın girdi, benim yaşlarımdadır en fazla ve bütün suratını iplik yöntemiyle aldırttı, hiç bu kadarını görmemiştim, sonra koltuk altlarını da o şekilde milletin ortasında...

Ardından başka bir tanesi teşrif etti, ben saçlarıma gölge yaptırıyorum o sırada, kadının tipiyle falan ilgilenmedim ama iki ayağını ve bacaklarının bir kısmını görüyorum, O HA! Devasa iki ayağın altında ellerinde zımparalar iki kadıcağız bir ileri bir geri...

Daha bu yaşıma geldim bir kere bile pedikür yaptırmadım, yaptıramadım. Öyle ayaklarımı birilerinin burnuna doğru uzatmak fikri bana hep tuhaf geldi, sanki geçmiş zamanlarda kraliçeymişim de ayaklarımı yıkayan kölelerim varmış gibi...

Ama yemin ediyorum ben kendimden utanayazayım bugünkü kıl stoğunu ve ayak bacak ikilemini görünce kendi kendime hastırsın dedim, bundan sonra yavaş yavaş soyunacağım :))) Hahahaaaa!

Şimdi sürekli alışamadığım güzellikteki ellerime bakıp duruyorum. Bu bilgisayara yazan parmaklar benim mi? Bakımlı olmak ne güzel şeymiş ve bakalım ne kadar idare edecek?

7 yorum:

İkizBebek dedi ki...

bende hiç manikür yaptırmadım :),pedikürde aynen ters geliyor.tek başımayım sanıyordum :)

altın olan her şey parlamaz dedi ki...

ben sana diyim ennn fazla 2,5 gün. en fazla diyorum ama dikkat et. yani bende öyle oluyo en azından. aynen dediğin gibi bi iyi hissediyorum kendimi. bi havalara giriyorum filan. sonra suya girip çıkarken, kağıtlardan zımba teli çıkarırken, bi şeyleri açarken filan bozuluyo. çok dikkatli kullanmazsan tabi :=)

beste dedi ki...

Merhabalar,cocuk yok yada buyumus galiba yoksa o bakimli eller bir saat icinde pirtik pirtik olur!

balanne melike dedi ki...

Bende yalnızca evlendiğim gün manikür yaptırmıştım:) pedikürse adını ilk burda anıyorum desem yalan olmaz..ama saçlarımı düzenli boyatırım malum beyaz saçım çok ve dip boyası gelmiş mazeretsiz boyatmayanlara gıcık kaparım.))

balanne dedi ki...

Kedicim güzel gülen gözlerine bakmaktan ellerine hiç dikkat etmemiştim..

evinkedisi dedi ki...

En uyuz kaptığım şey yahu, hiç yanıt vermemişim özür dilerim :( Sevgili İkiz Bebek, yalnız değilsin :P Altın olan her şey parlamaz hanım :) Burada kullandıkları malzemeler iyiymiş sanırım ki benim elim sudan çıkmamasına rağmen bir hafta dayandı :) Ama zımba teline dayanmaz onu biliyorum :) Hahahahaaa! İş kadını olmamanın faideleri :P Beste, hııııı! Kızdım şimdi, demek ki blog hiç okunmamış :)Ödevini yap da gel dermişim :)

Ve Balanne hanımmmm! Mırrr mırrr mırrrrr! Çok öptüm. Hala getirdiklerinden tırtıklamaktayız haberin ola.

Yesim dedi ki...

Ben de ne manikur ne pedikurden anlarim. Tirnaklarim kendimi bildim bileli kisadir. Babam hep uzat da biraz kiz gibi oje sur derdi, bir kac kere denediysem de kiz olamadim hic.